Jakträtt i viltvårdsområde

 
Typ av Jakträtt:
2023-2024
Vi har tyvärr inga jakträtter av den valda typen lediga!
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse:
Ett viltvårdsområde är en sammanslutning av fastigheter i syfte att främja viltvården genom en samordning av jakten och viltvårdsåtgärder.
Genom att flera fastighetsägare bidrar med sina marker kan jakt och viltvård ske inom ett större sammanhängande område och därmed bli effektivare då man kan samarbeta över en större yta.
Ägarna till fastigheterna som ingår i området bildar en viltvårdsområdesförening med stadgar som reglerar jaktutövningen, föreningens beslutsrätt och övriga riktlinjer för verksamheten. Länsstyrelsen fastställer gränser och stadgar för området.
Genom att köpa en jakträtt i ett viltvårdsområde ges du möjlighet att bli medlem i viltvårdsområdesföreningen och jaga där på samma villkor som alla andra i föreningen. En jakträtt kan omfatta ”All jakt” alt. ”Endast älg” alt. ”All jakt exkl. älg”.
Utöver kostnaden för jakträtten kan medlemsavgift, som avser gemensamma kostnader i viltvårdsområdesföreningen, tillkomma.
-
Läs mer nedan under "Allmänna villkor för upplåtelse av jakträtt i vvo."
-
-
Genom att zooma och flytta i kartan till vänster kan du välja det viltvårdsområde du är intresserad av.Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din